miercuri, 19 martie 2014

Profilele din aluminiu

Tehnologia de anodizare(eloxare)
Procedura se face prin electroliză ( trecerea dc ) în baie de acid sulfuric , în condiții strict controlate de concentrații ale componentelor chimice , temperatură , densitate de curent , etc Scor electroliză este , cumod controlat perfect , oxidarea suprafeței de aluminiu . Învelișul anodic este transparent ( ca sticla ) . De asemenea,stratul anodic nu este continuă și are pori .

caracteristici:
Stratul format de anodizare metalul în sine , este complet integrat în ea și astfel încât nu există probleme de aderență
Comportamentul la coroziune de anodizare este foarte bun , supus la toate regulile procesului de producție , aplicarea și utilizarea
Caracteristicile calitative ale anodizare
Aspect : aspectul final de produse din aluminiu anodizat poate fi incolor ( culoare naturala ) sau color

grosime de anodizare:
Grosimea anodizare corespunde grosimii în micrometri ( microni mm milimetri ) de strat de protecție de oxid de aluminiu a suprafeței materialului . În funcție de utilizare și a mediului vor fi montate de construcție , a dictat grosime permisă anodizare minim . Noi grătar duritate sistem de 20 de microni - 22 microni , produs putere , în toate condițiile meteorologice .

Vezi unor eșantioane reprezentative de balustrade de aluminiu în ilustrații de tip inox de mai jos . Dacă faceți clic pe fiecare imagine pe care se poate mări într-o fereastră separată .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu