miercuri, 19 martie 2014

Eloxajul(Anodizare)

Aproape toate modelele sunt eloxate în conformitate cu specificațiile QUALICOAT LITORAL CLASA . Introducerea de un certificat de calitate Qualicoat a se asigura că :
 Unitatea de procesare are echipament adecvat și să urmeze procesul de producție aprobat ,
 Unitatea este obligată să aplice orice nouă cerință din caietul de sarcini dictate de evoluția tehnologiei și adobândit de know -
 Unitatea , pe o bază de zi cu zi , efectua audituri de calitate a produselor fabricate , și care ar trebui să aibă caracteristici specifice de calitate ( grosime , aspect , de adeziune , etc ), astfel cum sunt definite de specificațiile respective .
Tipul de seria TGP , profile si componente din aluminiu tratate cu procesul de anodizare caracterizat de înaltă calitate și luciu de neegalat , oferind avantaje tangibile față de sistemele din oțel inoxidabil , cum ar fi estetica si mai mare anodizare oikonomia.I este un proces electrochimic care măreștegrosimea și duritatea stratului protector de oxid de aluminiu , generate în mod natural pesuprafața metalului , cândaluminiul este expus la aer . Anodizare îndeplinește toate parametrii trebuie să îndeplinească un finisaj din aluminiu de înaltă performanță și oferte :
 Mare rezistență . De viață extrem de lungă și un avantaj economic considerabil datorită costului redus de întreținere .
 Stabilitatea culorii . Foarte rezistent la culoare UV nu rigmatonei și coaja .
 Ușor de întreținere . O clătire sau lumină o simplă spălare cu apă și un detergent slab într-o suprafață anodizat reda aspectul inițial .
 Estetica . Spre deosebire de alte finisaje , anodizare permite aluminiu pentru a menține aspectul metalic la niveluri similare cu inox .
 Costurilor . Costuri mai mici în comparație cu inox și întreținere redusă , cu o valoare mai mare a lungul timpului .
 Sigur și durabil . Anodizare este un proces chimic stabil . Nu este toxic , nu se descompune și este rezistent extrem căldură ( până lapunctul de topire al aluminiului ) .
Specificația utilizată pentrusistemul F50 este MIL - A - 8625 , tip II - Acid sulfuric anodizare / anodizare cu oxid de sulf / nichel . Acest proces oferă :
 Straturi de mediu gros ( acoperiri grosime moderate ) , 20 microni la 25 microni .
 Tentă standard și strălucire oțel inoxidabil .
De rupere departe de modele standard de , balustrade F50  da privilegiul de proiectare personalizate , ceea ce le face unic și special . Sistemul iese în evidență pentru estetica sa ridicat și a sentimentului de excelență , oferind , satisface chiar si cele mai exigente gusturi .
Pentru a facilita partenerilor , noua listă de F50 conține mai mult de 50 tipologie de construcție cu o analiză a costurilor pentru a ajuta medicul a costurilor în mod eficient și de analiză a ofertei la client , dar , de asemenea, organizarea de comenzi . Lista conține întreaga gamă de profile si accesorii de coduri și valori .
Acesta conține , de asemenea, informații detaliate despre metodele de finisare , și standardele pentru instalare în condiții de siguranță .
www.balustrade.com Mai multe detalii pe site.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu