miercuri, 19 martie 2014

Montaj balustrade

Va oferim si montaj profesional de cea mai buna calitate.Suna acum si beneficiezi de mari reduceri.
Intra pe www.balustrade.com.ro pentru mai multe detalii.




Accesorii balustrade

Prindere mana curenta picior


detalii tehnice aici


Mascator picior


detalii tehnice aici


bulon picior


detalii aici




Pentru mai multe accesorii si comenzi vizitati site-ul nostru www.balustrade.com.ro
sau sunati la 0751.016.156




Profile balustrada

Teava 50 mm


detalii tehnice aici


Teava 40 mm


detalii tehnice aici 


Teava 16 mm


detalii tehnice aici




Modele balustrade aluminiu

Model parapet


Model 2 intermediare 16 mm


model 3 intermediare


model sticla


balcon









Profilele din aluminiu

Tehnologia de anodizare(eloxare)
Procedura se face prin electroliză ( trecerea dc ) în baie de acid sulfuric , în condiții strict controlate de concentrații ale componentelor chimice , temperatură , densitate de curent , etc Scor electroliză este , cumod controlat perfect , oxidarea suprafeței de aluminiu . Învelișul anodic este transparent ( ca sticla ) . De asemenea,stratul anodic nu este continuă și are pori .

caracteristici:
Stratul format de anodizare metalul în sine , este complet integrat în ea și astfel încât nu există probleme de aderență
Comportamentul la coroziune de anodizare este foarte bun , supus la toate regulile procesului de producție , aplicarea și utilizarea
Caracteristicile calitative ale anodizare
Aspect : aspectul final de produse din aluminiu anodizat poate fi incolor ( culoare naturala ) sau color

grosime de anodizare:
Grosimea anodizare corespunde grosimii în micrometri ( microni mm milimetri ) de strat de protecție de oxid de aluminiu a suprafeței materialului . În funcție de utilizare și a mediului vor fi montate de construcție , a dictat grosime permisă anodizare minim . Noi grătar duritate sistem de 20 de microni - 22 microni , produs putere , în toate condițiile meteorologice .

Vezi unor eșantioane reprezentative de balustrade de aluminiu în ilustrații de tip inox de mai jos . Dacă faceți clic pe fiecare imagine pe care se poate mări într-o fereastră separată .


Balustrade aluminiu

Designul rafinat , producerea de noi sisteme inovatoare și de a folosi materii prime de inalta calitate , făcându-l unul dintre cele mai competitive cu plante balustrade de aluminiu de pe piață .

Gama largă de modele si varietate de culori , bazat pe un design elegant , modern, estetica perfecta.





Despre balustrade

Cu ani de experiență în producerea de balustrade de aluminiu , vindem un nou sistem TGP , integrat și modern, de tip F50 balustrade inox . Sistemul se bazează pe un design simplu și percepția de construcție . Este un sistem tubular din aluminiu anodizat , împletite cu un artistic proiectat și creează un întreg fin , foarte estetic . Acesta poate fi , de asemenea, combinat cu Lexan policarbonat solid sau din sticlă, oferind caracteristici unice aplicații arhitecturale moderne . F50 este disponibil în trei modele de bază  ,și vertical cu mai multe variante de fiecare . Cererile de sistem sunt numeroase și oferă soluții unice în construcții moderne , cum ar fi :
balustrade pentru balcoane , cu putere deosebită în diferite condiții de mediu ,
balustrade pentru scari care dau un sentiment de estetica ridicate în proprietăți rezidențiale și comerciale ,
balustrade pentru scari exterioare , potrivite pentru clădiri rezidențiale și comerciale moderne ,
balustrade pentru scari in locuri publice și în locuri cum ar fi piscine hoteluri , case , etc
În ceea ce privește estetica de culoare , sistemul de balustrade F50 disponibile într-o varietate de nuante de vopsea electrostatică . Vopsire in camp electrostatic este duplicarea substanțială de aluminiu cu rasini speciale de poliester , care asigură atât protecția de metal ușor de coroziune și , de asemenea, da aspectul estetic de culoare dorit . Paleta de culori a rășinilor poliesterice folosite de caracteristici  :
 Numeroase standard și culori speciale RAL .
 Imitație de lemn și marmură .
 Culori textură .
 Vopsele cu aditivi metalici .
 Vopsele efecte speciale .



Eloxajul(Anodizare)

Aproape toate modelele sunt eloxate în conformitate cu specificațiile QUALICOAT LITORAL CLASA . Introducerea de un certificat de calitate Qualicoat a se asigura că :
 Unitatea de procesare are echipament adecvat și să urmeze procesul de producție aprobat ,
 Unitatea este obligată să aplice orice nouă cerință din caietul de sarcini dictate de evoluția tehnologiei și adobândit de know -
 Unitatea , pe o bază de zi cu zi , efectua audituri de calitate a produselor fabricate , și care ar trebui să aibă caracteristici specifice de calitate ( grosime , aspect , de adeziune , etc ), astfel cum sunt definite de specificațiile respective .
Tipul de seria TGP , profile si componente din aluminiu tratate cu procesul de anodizare caracterizat de înaltă calitate și luciu de neegalat , oferind avantaje tangibile față de sistemele din oțel inoxidabil , cum ar fi estetica si mai mare anodizare oikonomia.I este un proces electrochimic care măreștegrosimea și duritatea stratului protector de oxid de aluminiu , generate în mod natural pesuprafața metalului , cândaluminiul este expus la aer . Anodizare îndeplinește toate parametrii trebuie să îndeplinească un finisaj din aluminiu de înaltă performanță și oferte :
 Mare rezistență . De viață extrem de lungă și un avantaj economic considerabil datorită costului redus de întreținere .
 Stabilitatea culorii . Foarte rezistent la culoare UV nu rigmatonei și coaja .
 Ușor de întreținere . O clătire sau lumină o simplă spălare cu apă și un detergent slab într-o suprafață anodizat reda aspectul inițial .
 Estetica . Spre deosebire de alte finisaje , anodizare permite aluminiu pentru a menține aspectul metalic la niveluri similare cu inox .
 Costurilor . Costuri mai mici în comparație cu inox și întreținere redusă , cu o valoare mai mare a lungul timpului .
 Sigur și durabil . Anodizare este un proces chimic stabil . Nu este toxic , nu se descompune și este rezistent extrem căldură ( până lapunctul de topire al aluminiului ) .
Specificația utilizată pentrusistemul F50 este MIL - A - 8625 , tip II - Acid sulfuric anodizare / anodizare cu oxid de sulf / nichel . Acest proces oferă :
 Straturi de mediu gros ( acoperiri grosime moderate ) , 20 microni la 25 microni .
 Tentă standard și strălucire oțel inoxidabil .
De rupere departe de modele standard de , balustrade F50  da privilegiul de proiectare personalizate , ceea ce le face unic și special . Sistemul iese în evidență pentru estetica sa ridicat și a sentimentului de excelență , oferind , satisface chiar si cele mai exigente gusturi .
Pentru a facilita partenerilor , noua listă de F50 conține mai mult de 50 tipologie de construcție cu o analiză a costurilor pentru a ajuta medicul a costurilor în mod eficient și de analiză a ofertei la client , dar , de asemenea, organizarea de comenzi . Lista conține întreaga gamă de profile si accesorii de coduri și valori .
Acesta conține , de asemenea, informații detaliate despre metodele de finisare , și standardele pentru instalare în condiții de siguranță .
www.balustrade.com Mai multe detalii pe site.